Stallgjengen

travtrener heidi moen

Travtrener Heidi Moen

Er travtrener og daglig leder i Team Moen. Født i 1978 og har holdt på med hest på heltid siden i 1999. Har blitt årets beste kvinnelige travtrener en rekke ganger de siste årene og ble kårer til Årets Trener 2019 i Innlandet.

Er lidenskapelig opptatt av hest og stortrives som travtrener.

stallmester morten

Stallmester

Morten Lien er også født i 1978 og har vært med i driften helt siden Heidi startet opp i 1999. Han fører regnskap, prepper løyper, har ansvar for traktor og anlegget ellers og han hjelper til med stallarbeid og trening ved behov.

tuva moen

Tuva Moen Lien er datter til Heidi og Morten og har gledelig nok arvet samme lidenskap for hester som sin mor. Hun har tatt ponnilisens og vant hele tre løp i sin første sesong. Tuva hjelper til i stallen hver eneste dag og har flere passhester i tillegg til fullt ansvar for sine egne ponnier.

melina myra lien og tuva moen

Melina Myra Lien er søskenbarnet til Tuva og har blitt veldig hesteinteressert det siste året. Hun hjelper til i stallen mange ganger i uka og har flere passhester.

berit gorset bergene

Berit Gorset Bergene bor i Drammen, men har hytte rett ved stallen og er i stallen så ofte hun kan. Hun er medeier i flere av hestene på stallen og hjelper ofte til på løp, også med hester hun ikke er medeier i.

Har du en hest du vil sette i trening hos oss?

Kontakt oss